TIOMILA 2015

Postet av IF Sturla (Drammen) den 12. Mai 2015

Årets 10mila gikk ved Skepptuna noen kilometer fra Arlanda flyplass.

Terrenget var flatt, og det var en del slep etter skogsmaskiner som ikke var tegnet inn. I tillegg var det forholdsvis tett bevokst, noe som gjorde det vanskelig å se postene. Men løperne fant dem likevel.Vi stilte med to ungdomslag. Iselin og Ingrid var begge debutanter, og gjennomførte løypa i fin stil.
Vi hadde et meget ungt damelag. Ingunn var rask på 1.etappe og Kornelia og Fride fulgte på. På fjerde etappe løp Sigrid historiens lengste dameetappe på 10,5 km. Da Aud Ellen utpå kvelden kom i mål på sisteetappe var laget fornøyde med innsatsen.

Etter løpet kunne vi nyte vårkvelden foran storskjermen eller utenfor teltet noen timer før regnet startet ved 3-tiden om natta. Nytt av året var ”rekkehus-telt” i stedet for militærtelt. Dette ga ikke helt den samme teltfølelsen som før, og noen valgte å sove i klubbteltet i stedet.
Et par holdt ut foran storskjermen helt til denne spennende innspurten, selv om regnet silte ned. Søndag morgen kunne vi heie Sturla inn etter 8.etappe på Konnerud/Sturla-kombinert-lag.

Neste år går 10mila på Lugnets berømte sportsanlegg i Falun 14.-15. mai. Start treningen nå !

Skrevet av Aud Ellen.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.