Ny Facebook-side

Postet av Idrettsforeningen Sturla den 14. Aug 2016

Fride lanserte i dag o-gruppas Fb-side.

Her ligger det mange fine bilder fra årets Drammensløp.


For dere som ikke så bevandret i begrepene så er den nye siden er en enveis infokanal mot hele verden. Innholdet kan sees av alle, også de som ikke "er på" Facebook.

Det er bare Fride og andre hun gir tilgang til, kan legge ut noe. Slik er den lik siden "Sturla 8 - 12" Rune har administrert i flere år.
Stolpejakt i Drammen by

Postet av Idrettsforeningen Sturla den 25. Apr 2016


Stolpejakt er en slags enkel tur-orientering der postene er stolper. Sturla har med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB knyttet seg til den elektroniske versjonen. Kart med poster kan altså lastes ned fra appen stolpejakten (søk evt. på "sprek"), og postkvittering kan skje ved avlesning av QR-kode på stolpen. Se også http://stolpejakten.no/ Stolpene kan også finnes ved hjelp av papirkart og notering av bokstavkoder på stolpen. Brosjyre med kart fås gratis i Turbutikken til DNT Drammen.

Oppstarten markeres med en samling i Parken søndag 1. mai kl 13. Da må flest mulig av sturlistene stille opp så vi kan utgjøre en gjeng som synes og forhåpentlig trekke nysgjerrige til oss. Skoler og hoteller vil bli kontaktet snarest om opplegget.

Kommer dere?
Til Sturlas orienteringsferskinger

Postet av Idrettsforeningen Sturla den 18. Mai 2015Rune har laget en veldig grei oppskrift som kan være lurt
å lese gjennom før man gi seg i kast med orientering.Litt om Eventor

Postet av Idrettsforeningen Sturla den 19. Jan 2015Anbefaler at alle nye rekruttforeldre gjør seg kjent med detaljene rundt registrering på Eventor.
Når registrering er vel gjennomført kan dere lese om påmeldingsrutiner.
Savner dere informasjon er det bare å si i fra !